Onze jarenlange ervaring in combinatie met Biomechanica

Dat is de combinatie waarmee we jou perfect op de fiets zetten

De ideale zitpositie

Bij Deko Bikesport nemen we de tijd om je goed op de fiets te zetten.

Wij zijn van mening dat je zonder pijn vele kilometers moet kunnen fietsen. Dat je spierpijn krijgt…oké, maar pijn in de rug, nek, knie, enkel etc… is volgens ons niet nodig als je verder gezond bent.

Om jou te helpen bij het vinden van de juiste zitpositie maken wij gebruik van de vele jaren ervaring die wij zelf hebben en bieden de vertaalslag naar de praktijk. Onze kennis is verder aangescherpt met enige kennis van de biomechanica om zodoende fietsers van alle niveaus op de fiets te zetten met goed resultaat en een aantoonbare efficiëntie verbetering.

Onze aanpak is zeer pragmatisch en maken geen gebruik van dure meetapparatuur maar van die hulpstukken die een helder resultaat geven met als toetje een echte effectievere fietsbeweging.
Wat wij ook doen is jou uitvoerbare tips tips geven zodat jij je bewust bent van de fietsbeweging die je maakt. Fietsen is niet erg ingewikkeld maar wel als je het op een verantwoorde manier wilt doen.

Wil je nu ook wel eens weten of er wat te verbeteren valt of zoek je bevestiging, kom langs in Zuidland of bel 0181 664607 of mail info@dekobikesport.nl voor het maken van een afspraak.