Leef je uit….

In de zoektocht naar een nieuwe fiets krijgen wij vaak de vraag welke mogelijkheden er zijn qua kleur, groepset, wielset, banden, stuur, zadel en uiteraard prijs…..

In veel gevallen kun je zelf het antwoord vinden op deze vragen door zelf aan de slag te gaan met de zogenaamde ‘configurator’ via de merkensites.
Zo kun jezelf jouw De Rosa droomfiets samenstellen via Bicimondo, de importeur van De Rosa. In vijf stappen heb je jouw fiets samengesteld…. super simpel.

Heb je jouw keuze laten vallen op zo’n stoere Ridley dan kun je jouw gave fiets via de Ridley website samenstellen. Wees gewaarschuwd…er kan keuzestress ontstaan.

Heb je jouw hart verpand aan het titanium van J|Guillem dan kun je jouw sjieke droomfiets in een paar stappen samenstellen. Doe het maar eens….

Het Spaanse merk Berria ken je wellicht niet maar is meer dan de moeite waard om eens dieper te onderzoeken. Ze maken frames met een meer dan goede prijs/kwalitatief verhouding en zijn inmiddels ook in het World Cup MTB circuit actief. Je kunt via de website van Berria jouw Spaanse trots samenstellen.

Moustache is een serieuze speler in fietsen met trapondersteuning, dit Franse merk staat bekent om zijn sublieme afwerking en duurzame afmontages. De modellen zijn in verschillende configuraties te krijgen

Zie je nu door de bomen het bos helemaal niet meer of is de stress voor de juiste keuze te groot geworden om een mooie keuze te maken dan ben je uiteraard meer dan welkom bij ons in de winkel. Wij helpen je graag op weg in het maken van de juiste keuze en begeleiden jou in het bepalen van de juiste maatvoering vooraf dmv een meting en nadien van een bikefit (inclusief bij aanschaf). Je eerste onderhoudsbeurt is ook voor onze rekening.

Geplaatst in Geen categorie.