Door Corona even op de kant…

Door de onlangs bekend geworden coronamaatregelen zijn wij, om in wielertermen te blijven even op de kant gezet en dit betekend dat tot nader order alleen de werkplaats open zal zijn voor al je onderhoud-, en herstelwerkzaamheden aan jouw fiets.
Je kunt je fiets ter reparatie of voor onderhoud gewoon in de winkel afgeven en ophalen van je fiets of andere gerepareerde onderdelen kan ook in de winkel.

Wil je nu wel het een of ander aanschaffen vanuit de winkel dan kan dat uiteraard ook alleen dan zal je even moeten bellen naar 0181664607 ( tijdens openingsuren) of via Whatsapp op 0612966962 om de bestelling door te geven zodat we in overleg de artikelen overhandigen aan de deur en middels een betaalverzoek kun je deze dan afrekenen.

Het is even volhouden en sterk als we zijn zitten we straks met z’n allen weer in de eerste waaier.

 

Geplaatst in Geen categorie.