Moustache doet zijn intrede bij Deko Bikesport

Velospeed | Specialists helping you find the right Electric BikeBij dezen kunnen wij melden dat wij onlangs bescheiden dealer zijn geworden van het High-end en sportieve Franse merk Moustache.

Test nieuw | Moustache Samedi 29 Trail 10: de perfectie nabij - Vojo  Magazine

Dit merk richt zich volledig op de fietsen met trapondersteuning en dan met name in het sportieve segment. Zo zal je de fietsen van Moustache veel tegenkomen tijdens E-wedstrijden op de MTB, maar ook gewoon zo…spontaan!

Zij werken met de juiste componenten qua groepsets (Shimano), voor de vering is afhankelijk van het model gekozen voor RockShox of Fox en voor met de motoren wordt gewerkt met die van Bosch. De gebruikte Bosch motoren (Powerline CX) zijn specifiek ontwikkeld in samenspraak met Moustache om de meeste extreme omstandigheden de baas te kunnen. Compromisloos en betrouwbaar!

Waarom een E-MTB? Da’s toch voor…..
Wel een E-MTB is geen brommer en je zult nog steeds moeten fietsen om vooruit te komen maar kan het fietsplezier aanzienlijk vergroten omdat je daar indien gewenst een extra duwtje krijgt waardoor je net wel die moeilijke passage kan nemen of… dat de onderlinge verschillen in een groep fietsers wat minder groot wordt waardoor iedereen van die groep het naar zijn zin heeft.

Dus daarom een E-MTB….
Laat je licht er maar eens over schijnen en wellicht is het een optie en net dat zetje dat je nodig hebt om optimaal te genieten van de natuur, alleen of met andere.

Wil je zo’n Moustache wel een in  levende lijve zien? We hebben de Moustache Game 4 in de winkel staan.

Geplaatst in Geen categorie.