Corona update maart 2021

Dat we nog even scherp moeten zijn in deze tijd met de onlangs aangescherpte en inmiddels verlengde coronamaatregelen mag duidelijk zijn. We willen niet de controle verliezen in de koers, om in wielertermen te blijven en daarom dit bericht ter verduidelijking.

Wij mogen ons nog steeds gelukkig prijzen dat we open mogen zijn en dan bedoelen wij dat de werkplaats in bedrijf is en blijft maar ook de showroom/winkel is gelukkig weer open, al is het met maximaal 3 klanten tegelijk. Zijn er dus 3 klanten in de winkel wacht dan even buiten.
Alle reparaties gaan gewoon door en je fiets brengen voor onderhoud kan ook nog steeds.

Bel 0181 664607 of app naar 0612966962 voor het maken van een shop-afspraak, mailen naar info@dekobikesport.nl kan natuurlijk ook.

Wil je nu artikelen uit de winkel aanschaffen, zoals de nieuwste DMT schoenen, Named voeding, een mooi jack of iets dergelijks dan kan dit uiteraard, bel of app (0181 664607 of 0612966962) even en/of stuur een mail ( info@dekobikesport.nl ) voor een afspraak.

Het zogenaamde en gebruikelijke ‘bakkie doen’ zal nog wel even moeten wachten helaas. Maar je materiaal afgeven voor reparatie en/of onderhoud en winkelen mits op afspraak kan dus wel.

Verder mag het duidelijk zijn dat de al gebruikelijke maatregelen zoals het dragen van een mondkapje en de anderhalve meter afstandsregel blijft gehandhaafd.

We hopen dat deze regels er toe leiden dat we volop in koers blijven en we uiteindelijk de handen in de lucht mogen doen….als winnaar!

Geplaatst in Geen categorie.