We gaan weer naar het strand….

Het tot nu toe ‘gekke’ wielerseizoen is voor de toppers nog in volle gang maar wij denken al een de komende winter en alles wat daar bij hoort. Voor velen van ons is het een kwestie van overleven en onderhouden van datgene wat je in de afgelopen (corona-) zomer hebt opgebouwd. En wat daar goed bij past is het als een een malle over strand racen en de elementen die daarbij horen trotseren.

En dat gaat het best met een speciaal hiervoor geprepareerde fiets, een licht frame (alu of carbon), een starre carbon voorvork, een aangepast verzet, een beach stuur, extra brede (tubeless) velgen en die kenmerkende strandbanden maken het rijden over het zand tot een makkie….bijna 😉

Nu bieden wij de mogelijkheid om jouw Beachracer zelf samen te stellen met die componenten waarmee jij het verschil kan maken.
En naast het samenstellen van de juiste componenten kun je ook nog een de kleur van jouw beachracer bepalen en maak je het echt jouw fiets.

Uniek en herkenbaar.

Wij hebben nu inmiddels een aantal zgn. ‘beachracers’ in de winkel staan om jou de inspiratie te geven voor die van jezelf…

 

 

Wil je niet achterblijven en je beachrace skills naar een hoger niveau brengen met zo’n topfiets kom dan eens langs, bel of mail en informeer naar de mogelijkheden.

Geplaatst in Geen categorie.