Nieuw bij Deko Bikesport: SUPERIOR

Het stopt maar niet bij ons….vanaf nu kunnen wij melden dat wij naast onze topmerken ook Superior in ons uitgebalanceerd assortiment hebben.
Superior is een Tsjechisch mid- en high end merk dat zich vooral richt op het offroad segment. Ook voor het race-segment kun je uitstekend terecht maar wij zullen met Superior vooral het offroad assortiment promoten.

Wat het mooie is van dit merk is dat zij voor nagenoeg elk budget een fiets beschikbaar hebben met een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Van gravel, hardtail tot full suspension zul je verbaasd staan over de uitstraling en de high-end componenten waarmee deze fietsen zijn afgemonteerd.

Naast de uitstekende afmontage is een belangrijke reden om voor Superior te kiezen het rijgedrag. Super toegankelijk en soepel sturend ondanks dat het toch competitieve fietsen zijn.

Dus wil je meer weten of zo’n fiets nu wel eens in levende lijve zien laat je dan bijpraten in de winkel.

Geplaatst in Geen categorie.