Nieuwe aanwinst

Met trots kunnen wij van Deko Bikesport melden dat wij onlangs dealer zijn geworden van het merk J|Guillem. Dit zijn frames en complete fietsen van titanium conform de laatste ontwikkelen qua technische aspecten.

Wat maakt dit merk nu zo uniek? De reden dat je voor J|Guillem zou kiezen is dat naast de specifieke productie methoden er ook essentiële onderdelen van het frame gegoten worden wat voor extra stevigheid en stijfheid zorgt. Dus naast de karakteristieke rijeigenschappen van titanium zijn de frames van J|Guillem ook open top efficient.

Het assortiment behelst een vijftal modellen zoals het topmodel de koerswaardige  ‘Formentor’, de allround endurance ‘Orient’, de instapracer ‘Major’ de populaire gravelracer ‘Atalaya’ en tot slot de volwaardige 29″ MTB is de ‘Tomir’

Wil je nu meer informatie of ben je geïnteresseerd in een testrit kom dan zeker eens langs in Zuidland.

Geplaatst in Geen categorie.