Service uitbreiding en maatregelen tijdens Coronacrisis

Ondanks de huidige maatregelen met betrekking tot het Coronavirus zijn wij wel gewoon open.

Maar sta je niet te springen om naar onze winkel te komen dan bieden wij van Deko Bikesport je wel de mogelijk om jouw fiets te laten repareren/ onderhouden zonder dat je de deur uit hoeft.

Wij bieden de service om jouw fiets (race,mtb) bij je thuis gratis op te halen en na reparatie en/of onderhoud ook weer bij je thuis te brengen.
Nogmaals, deze is service is gratis!
Uiteraard wel binnen de regio van Voorne-Putten.

Betalingen zullen via overboeking vooraf of een betaalverzoek plaatsvinden.

Zo hoef jij niet de deur uit en is jouw paradepaardje in goede handen.

Of wil jij wel graag een fietsadviesgesprek op maat dan we plannen wij graag een afspraak in buiten de openingstijden alleen voor jou. 1 op 1 met 1,5 meter afstand.

We zien jou uiteraard ook graag naar de winkel komen maar kijk dan even of het druk in de winkel is, is dit het geval dan wacht je even buiten onder het genot van een door ons aangeboden bakje koffie of kom later terug.

Tot nader order zullen de fietspositiemetingen logischerwijs worden ge-cancelled en worden er ook geen afspraken gemaakt hiervoor.

Bel naar de winkel 0181-664607 of mail naar info@dekobiksport.nl voor een afspraak en wij zorgen dat jij de uitlaatklep krijgt die je verdient, met een perfecte lopende fiets.

De winkel is wel gewoon open!

Stay safe!

Geplaatst in Geen categorie.