Nieuwe aanwinsten in ons assortiment

Seizoen 2019 is al even aan de gang en wellicht ben je al even op de hoogte maar zo niet dan kunnen wij bij dezen melden dat wij in seizoen wat versterking hebben in ons al kwalitatief assortiment.We beginnen met het gerenommeerde en exclusieve fietsenmerk Eddy Merckx, dit merk voeren wij sinds kort en staat voor een hoog rijcomfort, soepel sturende fietsen met een heel eigen vorm en design. Uniek is ook de mogelijkheid om de frames te laten lakken in die kleuren en designs die bij jou past via het My Merkckx Customize programma.Als aanvulling op ons assortiment zadels hebben wij nu ook de mogelijkheid om jezelf de juiste Prologo zadel aan te meten. Wij beschikken over het Prologo My Own zadelmeetsysteem wat door middel van specifieke parameters jou het juiste advies geeft voor het juiste zadel.
Ook hebben wij van de meeste types ook testzadels die kosteloos getest kunnen worden.Naast het gebruikelijke aanbod van SIS sportvoeding hebben wij de keus gemaakt om ook de topproducten van Named te gaan voeren.
Named heeft zijn sporen verdient in de medische voedingsindustrie en deze kennis en ervaring gebruiken zij om een zeer uitgebreid assortiment te produceren van hoogwaardige producten. Named is ook zeer nadrukkelijk in beeld in de media bij de profs als een van de grote sponsoren van met name de drie grote rondes en ook een groot aantal eendagswedstrijden. Dit zegt misschien niet alles maar wel zoveel als dat er een groot vertrouwen is in de producten en de werking ervan bij die renners waarbij topprestaties van groot belang zijn.
Verder …. het is gewoon lekker!En, onlangs zijn wij dealer geworden van het Italiaanse schoenenmerk DMT. Dit kwalitatieve merk kenmerkt zich door een toegankelijke leest en een sjieke uitstraling. Het assortiment is simpel maar breed genoeg voor elke type fietser (weg, mtb of triatlon).

Dus naast de bij ons gebruikelijke merken nog meer reden om eens langs te komen en je laten adviseren.

Geplaatst in Geen categorie.