Deko Bikesport en de Wielerronde van Oostvoorne

Na de Tour zijn er de gebruikelijke profcriteriums in het land en één daar van is de Profronde van Oostvoorne op donderdag 9 augustus. Deze staat bekend om zijn mooie wedstrijden op een technisch parcours en kent altijd mooie winnaars bij de diverse categorieën.
Het is niet alleen erg leuk om de wedstrijden te komen bekijken maar ook langs het parcours is ervan alles te doen en omdat Oostvoorne wielrennen ‘ademt’ kunnen wij als Deko Bikesport natuurlijk niet ontbreken en zijn wij inmiddels een vast begrip geworden met onze mooie presentatie van de snelste en gaafste racefietsen en moutainbikes.

Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om even een een kijkje te komen nemen in onze tent aan de Hofwei en je te verlekkeren aan de modellen van De Rosa, Ridley, Argon18 enz….

Omdat wij aanwezig zijn in Oostvoorne is de winkel in Zuidland donderdag 9 augustus gesloten. Vrijdag is de winkel uiteraard gewoon weer open.

Geplaatst in Geen categorie.