Super gezellige Oranje Fietstocht.

Onlangs was er de Oranje Fietstocht op Koningsdag en aangezien dat er op deze dag allerlei evenementen en activiteiten her en der worden georganiseerd werd er rekening gehouden met een opkomst die iets minder zou zijn dan vorig jaar…de eerste editie.
Maar niets was minder waar, om 11:00 liep de Breedstraat vol en was er binnen ‘no time’ een heel peloton aanwezig, om en nabij 100 toppers uit de regio en kleppers van buiten de regio zouden een mooie route voorgeschoteld krijgen. Na de ontvangst van een lekkere energiereep en twee consumptiebonnen konden de renners zich opstellen aan de meet om vervolgens enigszins gespannen te wachten op het moment van vertrek niet wetend wat er te wachten stond. Oud prof Maarten de Bakker was ook present en schaarde zich tussen de fietshelden om hen mentaal te ondersteunen.
Het startschot werd gegeven om 11:30 door Cees Vingerling, bekend intermediair voor overheid, ondernemers en onderwijs.
Het peloton werd vergezeld door 3 motards en een mooie bezemwagen en de route werd met een mooi gemiddelde van 30 km/h afgelegd. Geen incidenten en nagenoeg iedereen kwam in Zuidland aan en was nog fris genoeg om zich in het feestgedruis te mengen.

Wij van Deko Bikesport kijken terug op een meer dan geslaagde dag en zijn erg trots op het evenement en alle aanwezigen en diegene die het met ons mogelijk gemaakt hebben om dit evenement succesvol te laten zijn.

Klik op de afbeelding voor de foto's

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

 

Geplaatst in Geen categorie.