On the move

Er zijn de afgelopen periodes wel wat evenementen geweest waar wij van Deko Bikesport ons spreekwoordelijke neus aan het venster hebben gedrukt.

Het begon allemaal tijdens de Ronde van Abbenbroek. Edith en Leo deden mee als koppel tijdens de koppeltijdrit en ook de kinderen gaven act de présence in het tenue van Deko Bikesport

 

Meedoen was het belangrijkst maar het resultaat was minstens zo belangrijk….je doet per slot van rekening niet voor niets mee.
Edith en Leo reden met een gemiddelde van ruim 39 en een beetje naar een 7e plaats. Kevin en Anouk legde beslag op een mooie 19e plaats met een gemiddelde van ruim 35 km/h.

 

De wielerronde van Oostvoorne was er een van waar wij behoorlijk hadden uitgepakt door met een mooi assortiment van De Rosa, Ridley, Corratec en Isaac langs het parcours aanwezig te zijn. Tijdens deze wielerdag kon er de laatste modellen bewonderd worden en dat werd dan ook hevig gedaan.

Tijdens de het wielerspektakel van Zuidland was Deko Bikesport op verschillende vlakken aan de weg aan het timmeren door de in de winkel extra modellen te hebben van De Rosa en Ridley naast het al gebruikelijke assortiment van Corratec en Isaac.
De hele dag was het een komen en gaan in de winkel van geïnteresseerden en was het een super gezellige dag.
Deze kon afgesloten worden tijdens de inmiddels legendarische ploegentijdrit waarbij de lokale fietshelden en nationale konden laten zien wat ze waard zijn in de rit tegen de tijd.

 

Het Deko Biksport Racing Team was ook aan het vertrek voor hun tijdrit. Met in het team Kevin van der Velde, Jan de Roon, Eduard Reitsema en Leo was het de taak om de naam van Deko Bikesport hoog te houden, en dat deden ze zeker…

Met dank aan AVE Sportfoto.

Ben je na al dit wielergeweld ook nieuwsgierig geworden … kom dan eens langs.

 

Geplaatst in Geen categorie.