Oranje Fietstocht, een groot succes!

Op zaterdag 29 april j.l. was het dan zover, toen stond de in samenwerking met de Oranje Vereniging Zuidland en Bistro Slands Bakkie de Oranje Fietstocht op de agenda. Deze tocht was in het kader van de 50 jarige verjaardag van onze Koning en….in het kader van het feit dat 50 jaar geleden de Slandse wielerlegende Arie den Hartog de Amstel Gold Race wist te winnen.
Deze tocht was dus een eerbetoon aan Arie en dat heeft hij geweten want er was groots uitgepakt door de organisatie.

 

En wij van Deko Bikesport mochten een mooie bijdrage leveren aan het eerbetoon door een sportieve fietstocht te organiseren voor alle fietsliefhebbers vanuit de regio en daarbuiten. Voor de verbale omlijsting was schaatslegende Rien de Roon aangetrokken

 

De route was er een die de ruim 100 deelnemers langs plekken voerde die nog niet bij iedereen bekend waren en voor Arie den Hartog was het een aaneenschakeling van ‘Oh ja’ -momenten.
Bistro Slands Bakkie verzorgde nadien voor de de inwendige mens en de Oranje Vereniging Zuidland verzorgde de regie en het enorme onthaal van de coureurs door de in grote getalen toegestroomd publiek compleet met fanfare.

Het was een geweldige dagen wellicht voor herhaling vatbaar.

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie.