Op de ATB met Deko Bikesport

Dit maal was het de eer aan de werknemers van Rhenus Logistics b.v. om zichzelf eens helemaal uit te leven op de ATB. De personeelsvereniging van Rhenus nam enkele weken geleden contact op met ons om te kijken of er mogelijkheden waren om een leuke fietsochtend te organiseren voor hun sportieve leden. Nou de mogelijkheden zijn er altijd en zeker een Deko Bikesport ATB Clinic is een uitgesproken leuk evenement.

 

Wat maakt zo’n ATB Clinic nu zo leuk? Wel, wat er zo leuk aan is, is dat niveau verschillen nagenoeg wegvallen omdat er oefeningen gedaan worden waarbij de zgn fiets-controle belangrijker is dan gewoonweg hard kunnen fietsen en je dus echt samen kunt genieten van de sportieve inspanningen zonder het gevoel dat je de ‘underdog’ bent.

 

De deelnemers van Rhenus Logistics stonden zondag 30 april j.l. om 10:00 te popelen voor hun ATB sessie op en rond het ATB parcours van Oostvoorne. Diegene die geen eigen fiets tot hun beschikking hadden konden deze huren bij Eurofun.
Na een eerste kennismaking en de uitleg over de grondbeginselen van het mountainbiken werd het parcours verkend en deden er zich al hilarische momenten voor, waarbij de deelnemers soms grensverleggend moesten zijn.

Na een kleine 2 uur lol trappen was de tank aardig leeg bij de meesten en dus werd het tijd om deze weer aan te vullen. Met een lekkere lunch als afsluiting konden de 12 deelnemers moe maar voldaan terugkijken op een gave en leerzame ochtend.

 

 

 

 

 

 

 

Heb je als bedrijf, vriendengroep of vereniging nu ook wel eens zin in zo’n gave en leerzame ATB-clinic om te ervaren wat het is om te mountainbiken onder ervaren begeleiding bel dan naar 0181 664607 of mail naar info@dekobikesport.nl of kom gewoon langs.

Geplaatst in Geen categorie.