Stel je doel, doe de test.

Onlangs hebben we een drukbezochte en leerzame avond georganiseerd waarbij oud profrenner Marco van der Hulst uitleg gaf over hoe je een en ander aanpakt in de aanloop tot een door jouw gesteld doel.
Dit doel kan zijn een bepaalde wedstrijd (-periode), een mooie toertocht of cyclo, Alp DuZes of gewoon lekker fietsen deze zomer samen met je fietsmaten.

 

 

 

Vele van ons rijden al met een hartslagmeter rond om enigszins beeld te geven waar men mee bezig is alleen wordt er wel eens vergeten wat dan het vertrekpunt is. Vaak worden hartslagen gebruikt om een zogenaamd conditieniveau aan te geven zonder echt te weten of het ook echt klopt en ben je dan wel verantwoord bezig. Om goed te weten waar je mee bezig bent is het bijna een vereiste om jezelf te laten testen, om er achter te komen welke maximale hartslag de jouwe is en welk omslagpunt jij hebt? Bij welke hartslag verzuur je nu echt en wanneer ben je nu verantwoord bezig? En wat moet je nu doen om je doelen te bereiken?

 

Al deze vragen kunnen heel simpel beantwoord worden wanneer je jezelf een maximaal test laat ondergaan. Na zo’n test weet je welke waardes de jouwe zijn en weet je wanneer, hoelang en met welke intensiteit je moet trainen om echt stappen te maken in de opbouw naar jouw doelstelling.

 

 

Vaak wordt er getwijfeld over het moment van testen met als argument dat men ‘nu’ conditioneel niet helemaal top zou zijn……

DAN IS HET NU JUIST HET MOMENT!

Als je conditioneel nog niet top bent, is dat juist het moment om te weten waar je staat en wat je dus nog moet doen om daar te komen waar je wilt zijn. En als je weet waar je staat zul je na verloop van tijd en na een goede naleving van de juiste trainingsarbeid ook serieus progressie maken…..gegarandeerd!

Dus wil je stappen maken en je instrument op je stuur in de vorm van een hartslagmeter ook daadwerkelijk gebruiken waarvoor deze is bedoeld dan is een zogenaamde ‘nulmeting’ echt een aanrader.
En in dat kader bieden wij van Deko Bikesport aan in samenwerking met Marco van der Hulst van WattBike om deze ‘Maximaal Test’ op locatie te laten uitvoeren.
Bij minimaal 5 aanmeldingen zal de maximaal test in de winkel plaatsvinden, wel zo makkelijk.

Dus meld je aan via mail ( info@dekobikesport.nl ) of bel naar 0181 664607 of kom langs. Ook als je nog wat wilt weten hierover neem gerust contact op.

Normaal tarief voor deze test is €120,= maar bij minimaal 5 aanmelding zal dit €110,= zijn.

Er is geen galerij geselecteerd of de galerij is verwijderd.

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie.