Deko Bikesport in 2017

Deko Bikesport tijdens de Klimclassic

Dat wij van Deko Bikesport regelmatig te zien zijn op en rond het ‘eiland’ met onze ‘eigen’ kledinglijn is gaaf en maakt ons supertrots.
Meer en meer coureurs schaffen zichzelf zo’n mooi tenue aan wat een mooie aanvulling is op de vele tenues in de diverse pelotons op en rond het eiland.

 

 

 

 

Teamkleding PRC Delta

 

 

Supertrots zijn wij ook als wij kunnen melden dat wij voor seizoen 2017 wederom te zien zijn op het shirt van PRC Delta en dat niet alleen maar deze winter is er achter de schermen ook hard gewerkt aan een echt amateurteam van PRC Delta.

 

Teamkleding Amateurteam PRC Delta

 

 

 

 

Deze kleppers gaan met een behoorlijk team van hardrijders in een nieuw tenue (blauw/geel) de honneurs van deze wielervereniging verdedigen op nationaal niveau en….ook daar staat Deko Bikesport prominent op het shirt en dat maakt ons wederom supertrots en wij zijn blij om deelgenoot te zijn van deze mooie ontwikkeling. Naast de ontwikkelingen bij PRC Delta en het amateurteam van PRC Delta is er nog meer nieuws, waar houd het op zou je zeggen.

 

 

WV De Appeltaarters

 

Welnu, ’the sky is the limit’ zegt men dus geen idee maar wat wij wel weten is dat de toerfietsvereniging ‘De Appeltaarters‘ uit Oostvoorne dit seizoen zichzelf een nieuw en supergaaf tenue heeft aangemeten waarop ook Deko Bikesport te bewonderen zal zijn.

 

 

ZVG

Verder zijn wij ook shirtsponsor van de ‘Zuidlandse Vrienden Groep’ oftewel ZVG die met onze naam trots rondrijden op en rond het eiland.

En sinds vorig najaar zijn wij druk in overleg met Team Aan Zee Oostvoorne welke als team met initiator Gijs Gelderblom het project ‘Ride like a Pro‘ introduceert. Dit project probeert het wielrennen meer als teamsport te benaderen waarbij ploegentactiek prefereert boven die van de individuele coureur.

 

 

 

 

 

Wielervereniging Barrhopoort en ToerClub Voorne Putten ondersteunen wij jaarlijks met een financiële bijdrage. En naast al dit geven wij ook ondersteuning aan de lokale activiteiten en is ons spandoek te zien tijdens de Wielerronde van Zuidland, de Wielerronde van Abbenbroek, de Ronde van Oostvoorne en de Strandrace van Rockanje.

Hoe cool is dat allemaal?!

En….al deze kleppers die met Deko Bikesport op hun shirt rondrijden weten het inmiddels….
Met Deko Bikesport zit je altijd in de eerste waaier!

Geplaatst in Geen categorie.