Nieuw binnen!!

Onder de loep is dit keer het mooie Italiaanse merk De Rosa.

Kenmerkend voor deze Italiaanse raspaarden is de sublieme mix tussen comfort en stijfheid en het oog voor detail qua vormgeving en design.
Voor nagenoeg elke type fietsen, van kilometervreter tot super competitieve coureur is er wel een De Rosa. Ook voor diegene die een ander materiaal ambiëren dan carbon is De Rosa het juiste adres. Frames van Staal, Titanium of Scandium zijn er in verschillende uitvoeringen en designs en vaak ook custom aan te passen middels het zgn. ‘Black Label’ programma. Dit programma geeft de mogelijkheid om de geometrie of het standaard design custom aan te passen. Hoeft niet maar kan wel!!

Om het makkelijk te houden lopen we even door de veranderingen van de carbon frames.

De Nick…. Ook in ander design verkrijgbaar.

De Nick: Een opstapper en je eerste De Rosa is ongewijzigd en gaat zijn tweede jaar in. Met de term opstartmodel doe je dit frame echt te kort. Dit is een frame dat qua rijeigenschappen zeker niet onder doet voor een middenklasser van de andere merken. Ben je op zoek naar een comfortabele fiets/frame dat ook het gevoel geeft dat er gang in zit dan is de Nick wellicht wel een juiste keuze.

De Planet….. Ook in ander design verkrijgbaar.

Wil je een wat meer competitief gevoel dan is de Planet, die overigens ook ongewijzigd is een prima keuze.

 

 

 

 

 

 

Idol Ook in andere kleuren verkrijgbaar….

Ga je voor de ‘endurance’ fiets bij uitstek uit het De Rosa assortiment dan is de Idol echt een aanrader. Deze is qua geometrie ook niet gewijzigd maar wel zijn de kleurstellingen aangepast.
De Idol geeft je een meer aerodynamische houding als je deze wenst en geeft hierbij ook het gevoel dat elke trap raak is zonder dat je inlevert op comfort.

 

King XS Ook in andere designs verkrijgbaar en custom te lakken….. Black Label frame

 

 

 

Nieuw binnen bij Deko Bikesport.
De alleskunner, de King XS….(Black Label)
Een echte alleskunner die de ultieme mix tussen comfort en efficiëntie in zich heeft. Met de ‘direct mount’ remmen, het beste carbon en een uitgesproken design heb je echt een frame waarmee je menig hoofd doet draaien en je het ‘WOW-effect’  zelf gaat ervaren.

 

 

SK Pininfarina Ook in andere kleuren verkrijgbaar….

Als je een op en top racer zoek die alles uit je haalt wat er in zit dan is de SK Pininfarina jouw frame.

Een aero-shape frame die opgebouwd is met vier verschillende carbonsoorten wat resulteert in een frame dat geen concessie doet t.a.v. de stijfheid. Maar heb je een keer geen zin in een ‘koers’ dan laat deze topracer het ook toe om gewoon met de handen op het stuur je kilometers te maken.
De ‘direct-mount’ remmen op de gebruikelijke plaats, het uitgesproken design dat door het beroemde Pininfarina design bureau en de sublieme lakking maakt deze fiets tot een echt sieraad. Dit is ook de fiets waarmee Nippo Vini Fratini in 2016 rondreed en Cunego zich weer in de kijker reed in de Giro.
Er is naast de standaard uitvoeringen nu ook een exclusieve lijn…..Geweldig mooi!

SK Pininfarina Lurury Line


 

 

Het paradepaardje van De Rosa was jarenlang de Protos….(Black Label)

Welnu…deze is vernieuwd en nog mooier dan ooit.
Zoek je een lichte, soepele op en top racer dan is de Protos het frame die je moet hebben. Op dit frame zal Nippo in 2017 aantreden op het hoogste niveau.
Ook hier ‘direct-mount’ remmen op de gebruikelijke plaats en door gebruik te maken van het beste carbon conform de laatste technologie toegepast maakt van dit frame de ultieme fiets die vraagt om de sporen te krijgen.
In vergelijking met de Protos van voorgaande jaren is deze iets ranker en oogt wat minder robuust maar doordat in dit frame de laatste ontwikkelingen op het gebruik van carbon zitten verwerkt is het een frame zonder concessie op welke manier dan ook.

Wil je meer weten of een aantal van deze modellen in het echt zien kom dan eens langs.
De Nick, Idol, King XS en de SK Pininfarina staan te wachten in Zuidland.

De Rosa is echt een ‘a la carte’ merk dat jou in staat stelt jouw ultieme droomfiets samen te stellen, het opbouwen doen wij zelf.
Laat je niet afschrikken door het idee dat er alleen maar Campagnolo componenten op past, nee ook met componenten van Shimano en Sram doen de De Rosa’s het meer dan uitstekend.

Een gevaar is er wel….eens een De Rosa, altijd een De Rosa.

Geplaatst in Geen categorie.