Corratec krijgt vorm

logo-corratec2Sinds ruim een jaar zijn wij dealer van het Duitse fietsenmerk Corratec.
Bij hebben voor Corratec gekozen omdat het een breed assortiment heeft in ATB’s. Van leuke instap mountainbike’s voor die avontuurlijke fietser die niet het uiterste vergt van zijn materiaal tot high-end ATB’s voor die MTB ‘die-hard’ die geen concessies wil doen ten aanzien van zijn materiaal en fietsbeleving.

 

corratecsuperbow

Een zeer beproefd model dat al bijna sinds ‘mensenheugenis’ kenmerkend is voor Corratec is de Superbow, die met de dubbele bovenbuis. Op zo’n fiets is ooit Rasmussen wereldkampioen MTB geworden (1999). En dus hebben dit model dan ook in de winkel staan in de 29-er versie.

corratecxvert

In de 650B (27.5) is de X-Vert  het model waar het om gaat, deze is er in aluminium en in carbon.
corratecrevolutionWil je nu echt aan de bak dan is er de Revolution in de verschillende uitvoeringen. Dit is de hardtail carbon mtb-cross-country mtb die erg goed te controleren is en je echt het gevoel geeft dat je wat kunt.

 

 

corratecinsidelink

 

Minder gangbaar maar wel een segment waarin Corratec in uitblinkt zijn de full-suspension fietsen. Wat kenmerkend is voor deze fietsenenzeker voor die in het wat hogere segment zijn die met het gepatenteerde Inside-Link systeem. Hierbij wordt bij druk op de pedalen de wielbasis zodanig anders dat jouw energie niet verloren gaat in het veersysteem maar resulteert in voorwaartse beweging dus je gaat er aangetoond harder mee.

 

 

Inmiddels hebben we nu een aantal fietsen staan en kunnen wij je ook alles vertellen over de mogelijkheden dus kom zeker eens langs om jezelf te overtuigen.

bergschenhoek4122016-4

 

Binnenkort een update van onze merken waar wij ons ook hard voor maken….De Rosa, Ridley, Isaac, Kuota.

Geplaatst in Geen categorie.