Nieuw in huis!

z-vitron-2017-zwr-tiagra_998x1920De winterperiode is naast de tijd dat je jouw fiets bij ons kunt afgeven voor zo’n grondige onderhoudsbeurt ook de tijd voor nieuwigheden.

Zo is er nu net binnen gekomen de nieuwkomer binnen het assortiment van Isaac…..de Vitron.
De Vitron is het nieuwe instapmodel in carbon van Isaac wat de beginnende fietser kan laten ervaren wat het is om met carbon te fietsen zonder gelijk dan diep in de buidel moeten tasten.
Echt dus een topfiets voor die coureur die comfort hoog op de prioriteitenlijst heeft staan.

Wat ook nieuw is, is dat Isaac voorzichtig wat kleur introduceert in het assortiment want naast het gebruikelijke zwart-wit is er nu ook een zwart-rode versie en ook een zwart-blauwe.

 

z-meson-2017-ultegra-di2a_998x1920Naast deze deze fiets is vanaf nu ook de nieuwe Meson te bewonderen in Zuidland. Niet dat er zoveel veranderd is maar het blijft een plaatje, zeker nu met de glanzende eindlaag. Ben je op zoek naar een echte ‘harde’ racer dan is de Meson helemaal jouw fiets!

 

isaac-boson-2016-campa-zw-pen-1_998x1920

Uiteraard hebben wij ook de Boson in huis, de alleskunner van Isaac. Een super stoere racer die als endurance racefiets jou het ultieme fietsplezier kan geven.

 

isaac-graviton-2016-tiagra_998x1920

 

De Graviton is de Alu instapper voor als carbon je een stap te snel is. De Graviton is zeker geen fiets voor de spreekwoordelijke poes en zal je zeker het gevoel geven dat elke trap raak is maar dan voor een ander budget.

 

 

Dus kom langs en overtuig jezelf van de goede prijs/kwaliteitsverhouding van Isaac.

Binnenkort onze nieuwigheden van de andere merken waarvoor wij ons hard maken.

 

Geplaatst in Geen categorie.