Samenwerking tussen Deko Bikesport en Corpus Health

Heb je dat ook?
Dat je met een Hf-band om de borst rijdt en dat je steeds kijkend naar je high-tech apparaat op je nok je jezelf afvraagt of je er nog een schepje  bovenop kan doen? Het getal dat de hartslagen per minuut aangeeft zegt zogenaamd van wel maar is dat ook zo? De veelal theoretische benadering zegt dat het kan maar weet je het echt zeker? Is het niet beter om meer zekerheid te krijgen over je hartslag en de inspanning die daar bij hoort? Wat is je maximale hartslag nu werkelijk en wat is jouw omslagpunt?
Nee, niet bij benadering….maar op de hartslag nauwkeurig!

Als je dit namelijk serieus onderzoekt dan blijkt misschien wel dat je al enige tijd met de verkeerde hartslagzones traint en je wellicht jezelf alleen maar meer vermoeid maakt in plaats van dat je aan conditionele opbouw doet en dus niet verantwoord bezig bent.logo_corpushealth

De oplossing:
Nu werken wij van Deko Bikesport samen met Corpus Health te Zoetermeer en willen onze klanten die serieus werk willen maken van trainen op hartslagfrequentie de kans bieden om zich eens goed te laten testen.
De test die wordt afgenomen door een ex topsporter is om een exacte maximale hartslag frequentie te bepalen en daarmee ook het omslagpunt behorend bij jou als serieuze sporter.

ch2Voordat je onderworpen wordt aan de Maximaal Test wordt er eerst een zogenaamde Rust Test afgenomen, deze duurt 6 tot 10 minuten. De Rust Test zal een beeld geven over hoe je er op dat moment voor staat, uitgerust, moe of misschien wel wat gestrest.
Verder is er de mogelijkheid om de voor jouw geldende hartslag-trainingszones op papier te krijgen zodat je een gedegen trainingsprogramma kan maken. Wil je hierbij hulp dan kan dit natuurlijk ook.

ch3De test wordt afgenomen door oud professioneel wielrenner Marco van der Hulst die volledig gecertificeerd is om deze test te kunnen en mogen afnemen en kan jouw uit eigen ervaring goed advies geven bij het behalen van je doelstellingen op sportgebied.

 

Ok, en nu?
Meldt je voor 1 juli 2016 aan voor zo’n Maximaal Test door een mail te sturen met je naam naar info@dekobikesport.nl .

Bij minimaal 5 inschrijvingen zullen wij een dag plannen en in overleg met jou een tijdstip bepalen.
De duur van de test is ongeveer een uur.
Wat je nodig hebt is je fietskleding en schoenen, handdoek en goede benen.

De Maximaal Test wordt afgenomen bij Corpus Health te Zoetermeer
Adres:                  Willem Dreeslaan 201
2727 NE  Zoetermeer
Kosten voor deze all-in Maximaal Test is €125,=

Voor elke deelnemer ligt er na afloop ook een mooie Waardebon van Deko Bikesport twv €15.- klaar.

Wil je eerst meer informatie, geen punt! Kom langs in de winkel, bel 0181 664607 of mail naar info@dekobikesport.nl

 

ch4

Geplaatst in Geen categorie.