5 mooie jaren….

Het begon als een dagdroom tijdens een trainingsrit in januari 2011……

Tijdens deze gedenkwaardige rit precies op 1 januari werd het idee ontstaan om van onze hobby ons werk te maken. De omstandigheden waren niet echt optimaal, per slot van rekening was het midden in de financiële crisis toen ik thuiskwam met een het idee om van mijn droom werkelijkheid te maken, “doe je ding en kom maar terug als het zover is”, werd er door Edith gezegd. Dit werd niet tegen ‘dovemansoren’ gezegd.
Na een week van niet slapen door de opwinding, bij het idee alleen al om alles opzij te zetten voor mijn nieuwe doelstelling begon het uitwerken van een plan om het idee om te zetten in werkelijkheid. Een uitgewerkt plan op papier moest er komen met verschillende scenario’s en een visie hoe ik in de toekomst mijn hoofd boven water ga houden. Dit kon geen ‘bla-bla’ verhaal worden want er stond echt iets op het spel, het zogenaamde roer ging om!

Met het verstrijken van de tijd in afwachting op de goedkeuring van het plan (eind februari 2011) kom je op een gegeven moment op een punt waarbij je echt moet tonen uit welk hout je bent gesneden, je kunt niet meer terug…..Point of no return.

Vanaf 1 april 2011 ging de deur van de inmiddels ‘onze’ winkel nagenoeg dagelijks wagenwijd open en hebben wij de winkel in ons tempo omgeturnd in een plek waar de enorme passie voor het fietsen en een prima service de boventoon voert.
Nu, vijf jaar later en dankzij onze inspanningen en visie hoe wij denken hoe je een speciaalzaak runt is er een duidelijke lijn te zien in ons assortiment en vooral onze passie,service en kennis van zaken doen hopelijk veel klanten een goed gevoel geven.
Ons, en ik bedoel met ‘ons’, Edith en ik willen graag een plek waar alle sportieve fietsers van elk niveau zich thuis voelen en wij streven ernaar om iedere klant het gevoel te geven van ‘niets moet’.

Terugkijkend op de afgelopen vijf jaar moeten wij zeggen dat wij enorm veel geleerd hebben en dat wij nog dagelijks bijleren in de strijd om onze servicegraad hoog te houden, en dat doen wij met vallen en opstaan. Maar één ding is zeker, wij kijken terug met enorm veel trots in wat wij tot nu toe bereikt hebben en dat dankzij al die klanten die ons weten te vinden.

Maar…we zijn nog niet klaar, nog lang niet!
Nu er vijf jaar Deko Bikesport achter ons ligt hebben wij nog meer goesting om volop de toekomst in te gaan en onze klanten volledig ten dienst te zijn…..

Het is koers, elke dag!!

DB5jr

 

Geplaatst in Geen categorie.