Drukke Show en Testdagen bij Deko Bikesport

td4Wij waren er al een tijd mee bezig om van de Show en Testdagen een succes te maken door op verschillende manieren de aandacht te vestigen op het evenement. Gesprekken met de verschillende merken of zij o.a. fietsen ter beschikking willen stellen,  ook een merk als Kask die graag mee wil doen en ook een tent neerzet. Ons kledingmerk GSG die ook voorbeeld custom fietskleding kon laten zien en Kuiper met zijn allernieuwste wielsets.

Maar waar het natuurlijk om draaide was dat er voldoende gelegenheid was tot het testen van fietsen in de verschillende categorieën (race, ATB, enz) en prijsklassen. En dat was er, met meer dan 20 testfietsen en ruim 25 extra showfietsen was de winkel tijdelijk omgedoopt in ons eigen ‘Bikemotion”.
De merken Ridley, Isaac, De Rosa, Corratec en Zannata hadden flink uitgepakt om de meest populaire modellen te bewonderen en ook te berijden en dat allemaal bij ons.

Er is geen galerij geselecteerd of de galerij is verwijderd.

Nu na een paar dagen van opruimen en achterstallig werk inhalen kunnen wij in ieder geval terugkijken op meer dan geslaagde dagen met serieuze interesse en veel belangstelling.
Via deze weg willen wij dan ook diegene die hun medewerking op wat voor manier dan ook om hebben verleent om van deze dagen een succes te maken bedanken.
Verder willen wij ook alle belangstellenden die de tijd en energie hebben genomen om onze Show en Testdagen te bezoeken bedanken voor hun aanwezigheid en wellicht heb je er wat aan gehad.duim

Geplaatst in Geen categorie.