Met Deko Bikesport fit(land) aan de start

Onlangs werden wij gebeld door Fitland Hoogvliet met de vraag of wij ter plekke wat wilden vertellen over fietsen en aanverwante artikelen voor hun fietsende leden. De doelstelling van ons verhaal is altijd om te proberen helderheid te geven in het woud van artikelen en de essentiële verschillen tussen de producten.
2016-01-25 19.39.04Vragen als: Waarom kost dat ene paar schoenen nu €100 en het andere paar €300? Welke verschillende materialen/stoffen worden er gebruikt in de fietskleding en wat is de functie ervan? Waarom is een goed zeem nu zo belangrijk? Waaraan moet een goede helm voldoen? Welke functie moet een goed zadel hebben?
Al deze vragen en nog veel meer zijn tijdens deze eerste lezing behandeld en beantwoord.

 

 

2016-01-28 18.47.05De tweede lezing van afgelopen donderdag is er één geworden over de verschillende fietsen en hun gebruik ervan.

De vragen die de revue hebben gepasseerd: Wat zijn de verschillende gebruikte materialen in een frame? Welke geometrieen zijn er en wat zijn de specifieke eigenschappen ervan? Welke fiets past bij wie? Welke laatste ontwikkelingen/technieken worden er toegepast op de frames en afmontages?

Wil je als bedrijf of als fietsgroep nu ook eens zo’n leerzame lezing over de verschillende materialen en/of fietsen of wil je meer weten wat er nodig is om je fiets in topconditie te houden/krijgen neem dan gerust eens contact op met ons.

Mail naar: info@dekobikesport.nl of bel 0181 664607 en informeer naar de mogelijkheden.
Ook voor een fietsclinic kun je bij ons terecht.

 

Geplaatst in Geen categorie.