Lezing over sportvoeding groot succes

Een geweldig leerzame en gezellige avond….dat was het echt, en wat een opkomst, ongelofelijk wink-emoticonvoeding10

We hielden rekening met om en nabij 40 personen maar het werden er bijna 70! Zeventig geïnteresseerde lieten zich op afgelopen woensdagavond voorlichten door Lars Vierbergen over het gebruik van sportvoeding en wat dit voor je kunt betekenen om je doelstellingen te halen. Lars Vierbergen, oud coureur op continentaal niveau die jaren bij van Vliet Weba en bij Koga heeft gereden was de voedingsdeskundige in dienst van Etixx die helder en overzichtelijk uiteenzette hoe sportvoeding je kunt helpen en ondersteunen in het behalen van je doelstellingen. De lezing duurde ruim anderhalf uur. Leo heette vooraf iedereen welkom en na afloop hield hij nog een klein verhaaltje over trainen op hoogte bij Corpus Health Hoogtekamer.

logo_corpusH

Na afloop kregen alle aanwezige een leuk voedingspakket en een mooie kortingsbon voor de aanschaf van Etixx voeding.
Wij kijken terug op een super gave avond en willen bij deze dan ook alle aanwezigen bedanken voor belangstelling.

Ook PRC Delta en de vrijwilligers bedankt voor het beschikbaar stellen van hun clubgebouw en de ondersteuning….

IMG-20160127-WA0002                               IMG-20160127-WA0003                                    IMG-20160127-WA0005

Geplaatst in Geen categorie.