Deko Bikesport en de Zesdaagse van Rotterdam

2016-01-11 08.21.40

In het nieuwe jaar is het altijd een enorme drukte voor ons omdat wij dan nog wel eens support mogen geven in een van de stands van de merken die wij ook in de winkel verkopen. De Rosa nodigde ons uit om te assisteren in de stand op de eerste ring en de nieuwsgierige bezoekers te voorzien van alle informatie waarom gevraagd werd en meer. Met de nieuwste modellen zoals de SK Pininfarina en de Nick was de stand erg druk bezocht.2016-01-11 08.33.56

Op zondag, de zogenaamde familiedag waren wij weer aanwezig en wel voor leuke reünie van oud coureurs die in een ver verleden ooit eens hebben deelgenomen aan het roemruchte ‘Ahoy op Zondag’.
Tijdens die ‘zondagen’ werden er volop baanwedstrijden gefietst in de diverse disciplines en omdat dit voor vele ‘oudere’ een aansprekend evenement wordt er sinds enkele jaren een leuke reünie georganiseerd. Normaliter is dit een gezellige bijeenkomst met een hapje en een drankje maar dit jaar……mocht er ook gefietst worden. Hoe gaaf is dat!

2015-12-24 20.46.11

Ook Leo mocht komen aantreden omdat hij ooit een aantal maal in het voorprogramma zat van ‘Ahoy op Zondag’ en mocht nu een puntenkoers gaan rijden met de kleppers van weleer (o.a. Michael vd Wolf, Marco vd Hulst, Charles de Caluwé, Henk Ceelen, Peter Haas, Theo Leenderts, Karel Knijnenburg, Michele Somers, enz…. Het was een geweldige ervaring om weer eens in Ahoy de rondjes te draaien en de sfeer te proeven en om met zoveel publiek je ding te doen.

2016-01-11 08.22.21De puntenkoers was er een van 40 rondjes met om elke 5 rondes een sprint. We zouden starten met twee ‘loze’ rondes maar die moeten nog gereden worden want zodra we de reling loslieten was het koers en met een gemiddelde van boven de 40 km/h werden de rondjes afgeraffeld en was het koers, koers en nog eens koers….
We zijn dan wel wat ouder geworden maar dat is aan het fanatisme niet te merken.

Het was een topdag!2016-01-13 07.40.44

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie.