Fijne dagen…..

Via deze weg willen wij al onze klanten en diegene die ons een warm hart toedragen bedanken voor het vertrouwen in ons en deze wetenschap is voor ons meer dan een motivatie om nog beter ons best te doen in ons jubileumjaar 2016.

2015 was voor ons een goed jaar waarbij we veel nieuwe klanten hebben mogen begroeten en mogen voorzien van een super mooie fiets (race, atb, cross, baan). Ons uitgebalanceerd assortiment was daar deels debet aan want met de fietsen van De Rosa, Ridley, Kuota en ons nieuwe merk Isaac hebben wij een assortiment die voor alle fietsers wel een geschikte fiets heeft.
Primeur voor 2016 is dat wij er een merk aan toe kunnen voegen….Corratec , voor een breed MTB programma (hierover later meer).

2016 wordt ons jubileumjaar want dan bestaan wij inmiddels al weer 5 jaar en we hopen er echt een topjaar van te maken door de lat (service & kwaliteit) nog hoger te leggen maar hebben jullie en jullie fietsvrienden daarbij wel nodig…

En voor nu…..
Kerstgroet2015

Geplaatst in Geen categorie.