Schrijf je nu in….

aankvoedingDe aankondiging voor de lezing over Voeding was er al een tijdje maar nu kun je jezelf ook aanmelden voor de gratis bijeenkomst op 27 januari 2016 om 19:00 in het Clubgebouw van PRC Delta….kost niets!

De avond wordt door ons georganiseerd met medewerking van Etixx. De bedoeling van deze avond is dat al jouw vragen omtrent sportvoeding worden beantwoord en je dus alle ins- en outs over sportvoeding komt te weten. Wat neem je wanneer en wanneer niet en wat kan het effect zijn van de juiste sportvoeding. Met de huidige doelstellingen die veel van de sporters stellen is het zeer belangrijk dat alle zaken kloppen en daar hoort niet alleen training maar ook zeker sportvoeding bij.

Wil je nu weten hoe dit werkt schrijf je dan in en je ontvangst nav je aanmelding een leuk presentje…

inschrijven

 

 

Geplaatst in Geen categorie.