Giessegi…Italiaans op en top!

logo_gsgGoede fietskleding is echt een vereiste voor het vergroten van het fietsplezier en moet comfortabel zitten en meer nog….het moet functioneel en duurzaam zijn.

Giessegi (GSG) is zo’n merk dat geheel in de gedistingeerde Italiaanse stijl top fietskleding (ook hardloop-, triatlonkleding) produceert en erg sterk is in het bedienen van verenigingen, bedrijven en sportgroepen met custom sportkleding geheel conform de wensen van de klant.

gsg1GSG kom je tegen op alle niveaus, een bekend team is die van Wanty-Groupe Coubert, maar ook het Rabo-Liv Team, het Colombia National Team en het Rabobank Development Team rijden met kleding van GSG.
Verder zijn er ook behoorlijk wat verenigingen (De Jonge Renner) en bedrijven (via Deko Bikesport) die zich in deze kleding hebben gehesen

Wat een argument moet zijn om de keuze op GSG te laten vallen is dat zij alle productie zelf in handen hebben in Italië en gebruik maken van de meest innoverende materialen en van de ontwikkeling van het zeem een echte speerpunt hebben gemaakt. GSG staat voor een juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs.

Het ontwerpen van de kleding wordt voor een groot gedeelte in Nederland gedaan en de mogelijkheden zijn eindeloos.
Er is voor alle niveaus een passende set samen te stellen, van superstrak en nauwsluitend tot iets ruimer vallende kleding voor als je niet houd van strak.

Onze rol in dit is als volgt:
Wij zijn facilitair en kunnen je volledig informeren en adviseren over de mogelijkheden en prijzen
Wij zijn geen partij op financieel vlak maar lopen alle zakelijke transacties via GSG-Benelux, onze rol is dus niet kostprijsverhogend.
Wij hebben de beschikking tot het passen van de kleding.
Wat is dan ons gewin?….Dat u bij ons in de winkel komt,meer niet!

Dus ben je zoekende naar een mooie fietskleding set kom dan eens langs in de winkel in Zuidland of mail naar info@dekobikesport.nl of bel naar 0181 664607 voor meer informatie.

Enkele voorbeelden van teams die via ons in een schitterend tenue rondrijden.

 

Geplaatst in Geen categorie.