Vertroetel je fiets…

Het wegseizoen zit er bijna op en dat betekend dat in meer of mindere maten jouw racefiets behoorlijk te lijden heeft gehad met al dat getrap op de pedalen. En wellicht is de motivatie nu ook wat minder om weer op die fiets te kruipen nu de temperatuur lager, de dagen korter en de wegen natter worden.

Dan is het nu mooi de tijd om je fiets eens lekker te vertroetelen en voor zo’n grondige onderhoudsbeurt langs te brengen.

Wat gebeurt er nu eigenlijk bij zo’n grondige groot onderhoudsbeurt, wordt er wel eens gevraagd. Wel nu: je fiets wordt volledig gedemonteerd tot op lagerniveau. Daarna wordt alles grondig gereinigd, gerepareerd wat gerepareerd moet worden en vervangen wat vervangen moet worden en alles in overleg met jouw als de trotse eigenaar. Bij twijfel worden de eventuele defecte onderdelen bewaard om en achteraf besproken.

Na dit alles wordt het frame gepoetst en weer volledig opgebouwd en afgesteld om ervoor te zorgen dat je nagenoeg weer een nieuwe fiets terug krijgt….een echte vertroetel beurt!

Als specialist en fietsgekken dat wij zijn snappen wij dat je niet al te lang zonder je trots kunt en daarom streven wij er naar om de fiets binnen 3 a 4 dagen gereed te hebben, in ieder geval overleggen we de uiterste datum.

Er is geen galerij geselecteerd of de galerij is verwijderd.

Geplaatst in Geen categorie.