Even bijpraten….deel 2: De Rosa

In deel twee van onze uiteenzetting over onze merken en hun ontwikkelingen en innovaties voor 2016 is het Italiaanse high-end merk De Rosa aan de beurt.

Bij De Rosa is merk met een zeer rijke historie en de mensen van De Rosa weten enorm goed hoe zij racefietsen moeten bouwen, De geometrie is uitgesproken Italiaans en dat betekend de ultieme combinatie tussen race en comfort maar weet….De Rosa maakt koersfietsen!
Wat ook een sterk punt van dit merk is, is het oog voor details wat zich kenmerkt in uitgesproken designs zo ook in de designs voor 2016.
Wat gaat er veranderen:
Bij de 07.protosnippoProtos…niets!
Dit is en blijft de ultieme racefiets, licht en efficient (fiets van Pro-Continentale team Nippo-Vini Fantini).
Zeven standaard kleuren met de keuze tot custom paint.
Wat misschien wel leuk is om te weten is dat doordat dit frame ook als zgn. ‘Black Label Handmade Concept’, te bestellen is is er naast de 8 standaard monocoque maten het frame ook op maat te maken.

 

03.skblackred

Nieuw en dé blikvanger: De Rosa SK Pininfarina, een echte racer met een ‘aero-shape’ frame die gepositioneerd wordt net even onder de Protos.
Ben je opzoek naar een echte race-machine met de laatste technische ontwikkelingen, dan is dit ‘m!!
Uitgevoerd met Direct Mount remmen en in vijf standaard kleuren.De SK Pininfarina is vanaf medio november bij ons te bewonderen.

 

01.kingxsblackDe King XS behoeft bijna geen introductie meer, wat een fiets….
Wanneer je een soepelend rijdende racefiets wilt in combinatie met hoogwaardige techniek dan is deze fiets wellicht de juiste keuze.
Ook dit frame is uitgevoerd met Direct Mount remmen waarbij de achterrem onderop bij de bracket gemonteerd wordt wat resulteert in een grotere flexibiliteit in de achterbrug = comfort!

 

03.idolwbs

 

Ongewijzigd blijft ook de Idol:
Alleskunner….wil je een koersframe met comfort met een super mooi design dan is dit wellicht wat je nodig hebt. De bestaande kleurcombinaties blijven ongewijzigd en worden zelfs aangevuld met twee nieuwe kleurcombinaties (Santini Grand Fondo en Black Yellow).
Ook is dit frame als Disc uitvoering te leveren.

 

 

planetbianconeroWil je meer comfort maar niet teveel inboeten op comfort dan is de Planet jouw fiets….echt!
Door de combinatie tussen een wat hogere balhoofdbuis en de kortere bovenbuis is dit het antwoord op die fietsen die in de zgn. ‘comfortklasse’ vallen. Maar je rijd dan wel een echte De Rosa.

 

 

nicksilver

 

Nieuw,Nieuw…..De Rosa Nick :
Als opvolger voor de R838 is dit frame vernoemd naar de 3e generatie De Rosa, Nicholas de oudste zoon van Cristiano de Rosa.
Dit frame is net als zijn voorganger het zgn. ‘opstapmodel’maar dit is eigenlijk een foute omschrijving. Met deze omschrijving doe je dit model zeker te kort en wekt het de suggestie dat het te vergelijken is met andere opstapmodellen, onterecht!
Medio begin 2016 kun je deze fiets ook bij ons bewonderen….

Naast al dit carbon ‘geweld’ staat De Rosa ook voor hun assortiment in Titanium en Staal. Stuk voor stuk juweeltjes en zeker de moeite waard om eens te bekijken, zeker als je op zoek bent naar echt ‘iets’ anders.

Nieuw in dit segment is o.a. de ÂGÉ :
Een gebraseerd frame, waarbij losse stalen buizen zonder lugs aan elkaar worden gesoldeerd met een speciale koper/zilver legering onder een lagere temperatuur, hierdoor ontstaat een mooie vloeiende verbinding tussen de buizen.

Er is geen galerij geselecteerd of de galerij is verwijderd.

 

Geplaatst in Geen categorie.