Even bijpraten…..deel 1: Ridley

Het seizoen is op zijn beloop en de winter is in aantocht. Dit is ook de tijd dat de verschillende merken hun assortiment onder de loep nemen en ontwikkelingen doorvoeren. Ook onze fietsmerken Ridley, Isaac en De Rosa zijn druk bezig geweest met het door ontwikkelen van hun modellen en die informatie willen wij je niet onthouden, vandaar dit bericht waarin we per merk de belangrijkste zaken onder een rijtje zetten.

Ridley:

 

Is voor ons een belangrijk merk en een vaste waarde in de winkel omdat de prijs/kwaliteit gewoonweg goed is.
De grootste veranderingen zijn te vinden in de zgn. 'Aero' -groep. De superstrakke Noah Fast zal als frame niet wijzigen en blijft dus het topmodel in deze groep. Dit frame heeft inmiddels gezelschap gekregen van de inmiddels succesvolle Noah SL (Lotto-Soudal rijdt al enige tijd met dit frame). Dit is een echte 'koersfiets' waarbij de laatste ontwikkelingen op het gebied van de verschillend carbon en het gebruik hiervan is doorgevoerd om zijn berijder een zeer efficiënt rijgedrag te geven.
De Noah SL is er in verschillende afmontages en verschillende designs te krijgen.
Naast deze Noah SL komt er nog een nieuw frame, de Noah en die zal qua uitstraling er hetzelfde uitzien echter hiervoor is een andere carbonsoort voor gebruikt wat 'm iets comfortabeler maakt maar zeker geen fiets voor de spreekwoordelijke poes.
In de 'endurance' groep is een echte nieuwkomer de Fenix SL. Een serieuze allrounder met zeer competitieve rijeigenschappen die inmiddels ook zijn sporen heeft verdient bij de profs van Lotto Soudal.
Ook nieuw bij Ridley is de X-Trail....Ben je op zoek naar een fiets waarbij je weg en offroad wil combineren dan is dit de fiets die je moet hebben.
Zeer stoer uiterlijk, full carbon en een sublieme afmontage maken van deze zgn. 'gravel-bike' een echte sensatie.
Het cross assortiment is ook aangepakt en Ridley zou Ridley niet zijn als men hiervan een echt ding zou hebben gemaakt....spetterende kleurcombinaties, sublieme geometrie en een uitgebalanceerd assortiment voor de meeste prijsklassen.

De volgende keer komt Isaac aan bod....

Ja en dan de mountainbikes....
Hierbij is voornamelijk gekeken naar de afmontage van de Ignite's waarbij de juiste prijs/kwaliteit verhouding de focus is geweest. Verder is het kleurenpalet onder handen genomen en zijn het echt designs van nu...echt!

Geplaatst in Geen categorie.