Groots wielerfeest in Zuidland

Wielerfeest te Zuidland

Je krijgt wat je toekomt wordt er wel eens gezegd, nou dat kan zeker gezegd worden van dit weekend.
Traditiegetrouw wil het meestal regenen tijdens dit weekend maar nu eens niet, sterker nog…het was echt zomers.
2015-08-05 17.28.49Deze dag is voor ons altijd een echte feestdag want dan krijgen wij wederom de kans om ons als zijnde tweewielerspecialist te laten zien en dan is het zeer prettig als het weer meewerkt. Dit keer hadden wij weer de mooiste fietsen staan van onze merken Isaac, De Rosa, Ridley en Kuota en konden we alle renners en aanhang trakteren op een warm onthaal en een kijkje in onze winkel.

2015-08-22 14.01.43-8Het mooie weer leverde een mooie bezetting van renners voor de wedstrijden die gepland stonden. Tijdens de verschillende wedstrijden waren het nationale en regionale renners die met ongekende snelheid door de straten van Zuidland raasde. De zogenaamde thuisrijders waren vandaag de echte smaakmakers met super resultaten.

 

 

DSC_0588In de namiddag mochten de echte helden hun kunsten vertonen tijdens de inmiddels populaire ploegentijdrit waarbij 30 ploegen van 4 renners proberen het snelst te rijden over een afstand van bijna 18km.
Deko Bikesport zou Deko Bikesport niet zijn als ook wij een superteam hadden rondrijden.
Tegen de echte klasbakken kwamen wij tekort maar we deden goed mee en met ruim 42km/h hebben er ook genoeg achter ons gelaten.

 

 

Geen afbeeldingen gevonden.

Geplaatst in Geen categorie.